Detoksikacija

Detoksikacija soli teških metala

Jedinstveni preparat za dubinsku detoksikaciju. Čistiti organizam na svim nivoima.

CLEAN SLATE

CLEAN SLATE  ima sposobnost čistiti organizam od teških metala i toksina na svim nivoima. Što ga čini jedinstvenim. Mnoštvo svedočanstava korisnika Clean Slate-a je najbolja preporuka. 

Clean Slate

Clean Slate je dobijen iz klinoptilolita. Posebnim tehnologijama , hidrolizacija , nanotizacije, razbijanja na fragmente. Od nano veličine do 100 mikrona. To mu daje mogućnost da uđe u svaku ćeliju organizma. Očisti je od teških metala, toksina i svega lošeg taloženog vremenom.

Zbog male veličine čestica može prodreti tamo gde ostali detoks proizvodi ne mogu. Može ući u svaku ćeliju tela  i na taj način postiže veći učinak izlučivanja teških metala iz celog tela.. 

Dodani minerali Velikog slanog jezera i askorbinska kiselina , vit C.. Prijatan, slankasto-kiseli ukus.

Da saznate više informacija o zeolitu i korišćenju klikni na link OVDE i popunite kontakt formu.

.

Očišćen organizam je zaštićeniji i otporniji na sve izazove koje donosi savremeni način života i njegove prebrze promene. Clean Slate će podržati telo u onom što mu je prirodna mogućnost – samoobrana. Samoisceljenje.

Detoksikacija tela je ključ zdravlja. Kako stalno unosimo otrove u sebi tako ih povremeno ili stalno trebamo čistiti.

Zašto detoksikacija teških metala?

Praktično od rođenja naš organizam izložen je solima teških metala. Kako se kumuliraju u telu tako je i veća šteta koju čine svakom organu.  Organizam postepeno slabi. Istraživanja su pokazala da preko pupčane vrpce majke na svoje bebe prenose toksine. Od majki na bebe bilo je preneseno oko 287 vrsta toksina, uključujući i živu.

Zašto uzimati Clean Slate?

Zbog male veličine čestica može prodreti tamo gdje ostali detoks proizvodi ne mogu. Može ući u svaku ćeliju tela  i na taj način postiže veći učinak izlučivanja teških metala iz celog tela.

Clean Slate podržava pasivno sistemsko uklanjanje i detoksikaciju teških metala, organskih zagađivača, glifosata, virusnih čestica, spora plijesni, bakterijskih bio-toksina kao i drugih postojanih hlapljivih organskih spojeva i zauvek hemikalija.

Ima antioksidativno delovanje.

Mnoštvo svedočanstava korisnika Clean Slate-a je najbolja preporuka. Prisustvujte jedinstvenim online predavanjima na temu detoksikacije soli teških metala i čujte iskustva ljudi koji su koristili jedinstveni preparat Clean Slate za detoksikaciju teških metala.

Saznajte zašto je Clean Slate toliko delotvoran u čišćenju teških metala i drugih otrova.  Te postavite svoja pitanja o svemu.
ZOOM webinari sa svedočanstvima korisnika: Svaki ponedjeljak za naša govorna područja, u 21 sat. 
Svaki utorak u 20 sati, Dr Dori Naerbo , tematska predavanja.

Laboratorijski potvrđeno putem analize urina: 
430% povećano izlučivanje žive iz tijela u samo 7 dana nakon konzumiranja 10 kapi Clean Slate dva puta dnevno.

Postoje li nus pojave pri ​korištenju Clean Slate

Clean Slate dobija se iz 100% prirodnog minerala. Nema nuspojava i ne izaziva alergijske reakcije. Kristal ima nultu hranjivu vrijednost i nije dodatak prehrani niti je lek. Deluje na uklanjanje loših toksina.  Pasivno uklanjanje toksina omogućava telu da radi vrlo zanimljive stvari. Dakle, svaki “efekt” za koji smatrate da je negativan, može biti samo odgovor vašeg tela na radu kako bi očistio dio nereda u sebi.

Delovanje upotrebe klinoptilolita je istinska sistemska detoksikacija tela. Mogli bi postojati znakovi detoksikacije koji su specifični za svako pojedino telo. 

Priključite se našim webinarima. Čujte najnovija iskustva širom sveta. 

Kako naručiti?

Clean Slate naručujete online preko web shopa američke  kompanije ROOT. Plaćanje karticom.

 Preparati se dostavljaju poštom iz Slovenije. 
Stižu na kućnu adresu za 5 do 8 radnih dana.  

Kreirajte svoj račun i naručite klikom na link za registraciju:

Za sve detaljnije informacije nazovite nas na:

Za informacije i upit POZOVITE ODMAH +38163342380

Clean Slate- Tečni zeolit iz ROOT-a

Mnoštvo pozitivnih iskustava i zadovoljnih potrošača su najbolja preporuka za Clean Slate.

DOSTAVA  ŠIROM SVETA!

 Kompanija dostavlja u sve zemlje EU, Švajcarsku, Švedsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Ameriku,  Kanadu, Australiju, Rusiju, Japan, Ukrajinu, Novi Zeland, Meksiko, Kazahstan, Ganu. Keniju…