CLEAN SLATE CRNA GORA

Clean Slate u Crnoj Gori – Najbolji tečni zeolit na tržištu u Crnoj Gori

Clean Slate Crnoa Gora je jedini zeolit na svetu koji ima sposobnost da prolazi kroz ćelijske membrane.

Zeolit u prahu čisti telo isključivo kroz creva i probavni trakt. Kao takav, ne može očistiti ćelije mozga i ćelije drugih organa i delova tela od teških metala koji se celi život talože u telu čoveka.

Clean Slate čisti mozak i oslobađa centralni nervni sistem, smanjuje negativne upale u telu, čisti otpad iz tela i krvnih sudova, a izlučuje se iz tela putem urina.

Ovaj proizvod deluje na sve hronične bolesti, uključujući i depresiju koja je uzrokovana blokiranjem mozga i centralnog nervnog sistema teškim metalima i nemogućnošću matičnih ćelija mozga da obavljaju svoju funkciju.

CLean Slate Podgorica

Clean Slate možete da nabavite u Podgorici nudi dva načina nabavke proizvoda, pružajući mogućnost korisnicima da odaberu onaj koji im najviše odgovara.

Prvi način je da se uključite u ROOT sistem, što vam omogućava direktno kupovinu iz udobnosti svog doma ili kancelarije. Kroz ovaj sistem, možete postati deo Clean Slate tima i imati pristup online prodavnici. Kao član tima, ne samo da ćete moći kupovati proizvode po povlašćenim cenama, već ćete takođe imati mogućnost da zaradite. ROOT sistem nudi sistem nagrađivanja za one koji uključuju druge ljude u ovu poslovnu priliku. To znači da, osim što ćete imati mogućnost kupovine proizvoda, imaćete i šansu da stvorite sopstveni prihod kroz preporuke i timsku izgradnju.

1. Korak:  Kliknete na JEDAN OD linkova:  

REGISTRACIJA

REGISTRACIJA

REGISTRACIJA

Za detaljnije informacije nazovite nas na:

Kontakt mob.: +381 63 342 380 (viber)
email: zdravljeonlineshop@gmail.com  

Drugi način je da kupite proizvode od distributera koji je već uključen u kompaniju ROOT. Ovi distributeri su nezavisni preduzetnici koji su se već pridružili Clean Slate Beograd mreži. Oni su obučeni i imaju iskustvo u prodaji ekoloških proizvoda. Možete kontaktirati distributera u vašem području ili preko Clean Slate Beograd tima kako biste dobili informacije o dostupnim proizvodima i naručili ih direktno od distributera. Ovaj način nabavke vam pruža mogućnost da podržite lokalne preduzetnike i istovremeno nabavite visokokvalitetne ekološke proizvode.

Bez obzira na izabrani način, Clean Slate Beograd vam omogućava da nabavite proizvode koji su prijateljski nastrojeni prema životnoj sredini i da istovremeno imate mogućnost da se uključite u poslovnu priliku koja vam može doneti dodatni prihod.

Clean Slate nije lek i ne deluje na simptome različitih oboljenja.

Clean Slate deluje na glavne uzroke i uklanja ih iz tela.

Svetska zdravstvena organizacija je još 70-ih godina prošlog veka deklarisala teške metale i toksine kao glavne uzročnike hroničnih bolesti.

Recite “zbogom” toksinima i teškim metalima! Toksini koji opterećuju organizam dokazani su uzročnici gotovo svih bolesti savremenog sveta. Oni se nalaze u vazduhu koji udišemo, hrani koju jedemo i vodi koju pijemo.

Uklonite toksine sigurno i bezbedno uz pomoć Clean Slate-a!

Pakovanje: 30 ml

Gde u Crnoj Gori nabaviti Clean Slate?

Clean Slate je proizvod koji se može nabaviti u Crnoj Gori na dva načina. Prvi način je da se postane član Root sistema i postanetee distributer Clean Slate-a. Kroz ovaj sistem, možete se uključiti kao član i koristiti privilegije koje on pruža, uključujući mogućnost naručivanja Clean Slate-a i drugih proizvoda direktno na svoju adresu. Ovo je pogodno za one koji žele redovno koristiti Clean Slate i imaju koristi od članstva u Root sistemu.

Drugi način je da naručite Clean Slate od saradnika koji su ovlašćeni za prodaju proizvoda. Ovi saradnici mogu biti pojedinci . Putem ove opcije, možete kontaktirati saradnika, izvršiti narudžbinu Clean Slate-a i dogovoriti isporuku na svoju adresu.

Bilo da se odlučite za uključenje u Root sistem ili za narudžbinu od saradnika, preporučuje se da prvo proverite pouzdanost i reputaciju prodavca, kao i da proverite dostupnost proizvoda i načine plaćanja. Takođe, imajte na umu da se informacije i dostupnost mogu promeniti, stoga je najbolje da se informišete o najnovijim mogućnostima i uslovima nabavke Clean Slate-a u Crnoj Gori putem relevantnih izvora ili direktnim kontaktom sa distributerom ili saradnicima.

1. Korak:  Kliknete na JEDAN OD linkova:  

REGISTRACIJA

REGISTRACIJA

REGISTRACIJA

Za detaljnije informacije nazovite nas na:

Kontakt mob.: +381 63 342 380 (viber)
email: zdravljeonlineshop@gmail.com  

Clean Slate koristi zeolit, najbolji prirodni mineral za detoksikaciju, patentiran (trenutno je u fazi registracije) koji pomaže u čišćenju ćelija od toksina pre nego što izazovu neku od danas vrlo rasprostranjenih bolesti. To je prilika za naš organizam da izbaci loše supstance i započne novi život.

Clean Slate je dokazan kliničkim istraživanjima:

pomaže u uklanjanju teških metala i toksina iz organizma,

uklanjanjem uzroka pomaže u smanjenju negativnih posledica upalnih procesa,

poboljšava snabdevenost ćelija kiseonikom i hranljivim materijama, poboljšava ćelijski metabolizam,

100% prirodni proizvod – dodatak ishrani.

Prema proceduri patenta (koji je u postupku registracije), hidrolizirani zeolit klinoptilolit, na prirodan način, delotvorno i bezbedno vezuje teške metale, toksine i druge štetne supstance u organizmu. Kada se konzumira, Clean Slate prolazi kroz digestivni trakt, a zatim se apsorbuje u krvotok. Zbog svoje specifične strukture, zeolit ima sposobnost da privuče i veže štetne supstance na molekularnom nivou.

Kada se veže za toksine, zeolit ih neutrališe i omogućava njihovo sigurno eliminisanje iz organizma putem urina. Ovaj proces čišćenja pomaže u smanjenju opterećenja organizma i može imati pozitivan uticaj na različite zdravstvene probleme.

Clean Slate nije lek, već dodatak ishrani koji se koristi kao podrška detoksikaciji i održavanju zdravlja. Može se koristiti za opštu dobrobit organizma, ali i za specifične potrebe kao što su hronične bolesti, smanjenje upala, poboljšanje energetskog nivoa i mentalne klariteta.

Važno je napomenuti da se pre upotrebe Clean Slate-a treba konsultovati sa zdravstvenim stručnjakom i pridržavati preporučene doze i uputstva za upotrebu.

Clean Slate je prošao klinička istraživanja koja su potvrdila njegovu efikasnost u detoksikaciji organizma i poboljšanju opšteg zdravlja. Međutim, kao i kod svakog dodatka ishrani, rezultati mogu varirati od osobe do osobe.

Uvek je važno voditi računa o svom zdravlju i konsultovati se sa stručnjakom pre upotrebe novih proizvoda ili promena u ishrani i načinu života.